Ervaringen

Interviews met Walk&Talk deelnemers

Klik hieronder voor een aantal interviews met Walk&Talk deelnemers en koplopers.

Dit filmpje is getoond in een webinar over beweging ‘Lekker in je Lijf ’op 17 juni 2021, onderdeel van een reeks Webinars georganiseerd door Nieren.nl, de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) en de Nierstichting.

Ervaring van wandelaars en koplopers

Olga Krol
Koploper in Amsterdam

“Ik ben Koploper van een wandelgroep in Amsterdam. Wandelen doe je voor jezelf en je gezondheid!”

Simon Arends
Koploper in Groningen

“Walk & Talk is een mooi manier om met lotgenoten te genieten van de natuur, conditie op te doen en verhalen uit te wisselen. Gezellig en een stimulans voor ons allen.”

Kees Kuijper
Koploper in Alkmaar

“Wat ik heel erg miste in mijn revalidatie traject is dat je met niemand kunt delen hoe je met bepaalde spanningen moet omgaan. Tijdens de wandelingen kan ik nu daarover praten met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten.”

Over Walk&Talk

 

Deze wandelingen worden aangeboden door Amsterdam UMC en de volgende centra:

Walk&Talk is een beweegprogramma dat is ontwikkeld door Chiesi Pharmaceuticals B.V. in samenwerking met Amsterdam UMC (locatie VUmc), (dr. Joost van der Heijden, nefroloog) en Erasmus MC, (dhr. Adilson Da Silva, medisch maatschappelijk werker). Walk&Talk wordt financieel ondersteund door Chiesi Pharmaceuticals B.V..

Indien u vragen heeft over een wandeling in het kader van uw gezondheid, verzoeken wij u contact op te nemen met uw behandelaar of transplantatieverpleegkundige.

Voor vragen over de website kunt u contact opnemen met: [email protected]

© 2020 Walk & Talk

PM-2021-10308